Vår erfaring

TK Rørteknikk har bred erfaring vvs, sanitær, total rehabilitering av bad, varmepumper, varme anlegg, kjøling, våtrom, sveising av varme anleg og kjøleanlegg.

Mestertittelen signaliserer seriøsitet, pålitelighet og kvalitet.
Kompetansen som er oppnådd formidles videre innad i bedriften, og vil derfor prege alt arbeid en mesterbedrift utfører. En mesterbedrift bygger på ønsket om videreføring av gode håndverkstradisjoner, ikke på ønsket om kortsiktige gevinster. En mesterbedrift kan derfor gi et kundeforhold som varer så lenge du selv ønsker det - ikke et forhold som blir avsluttet fordi bedriften du bruker forsvinner. En mestertittel fortjenes - det må vises til arbeid som reflekterer både gode håndverkstradisjoner og riktig bruk av moderne teknikker. Mestertittelen er beskyttet og dokumenteres ved mesterbrev. Seriøsitet, varige kundeforhold og respekt for fagområdet er kjennetegn for en mesterbedrift.

I tillegg til mestertittelen har vi klima energi og miljø fra tekniskefag skole i oslo, samt teknikern.

Vi har jobbet en med kjøle anlegg for i butikken til Kiwi og ICA. Samt montering av sanitæranlegg og sprinkling på offentlig byggninger.
Vi er også fast rørlegger/samarbedispartner for Norske Familihus AS, Carrier Refrigeration Norway AS, GK Norge AS- jobber som Oslo skolene ,Rema 1000 Norge AS og Undervisningsbygg Oslo KF.

 

Rørleggermester

En sikker rørforbindelse

Ring i dag! 930 44 110

- 24t uttrykning
- lekkasjer
- tette rør/ avløp
- høytrykkspyling
- frosne vannrør

NB!
Fast pris på 2500 kr eks. mva.
Da er 1 arbeids time og kjøring inkludert.