Er badet ditt modent for rehabilitering

Det kan være mange årsaker til at baderommet trenger en ansiktsløftning. Behovene kan ha endret seg, rommet kan ha blitt ødelagt av fukt eller råte, eller røropplegg og tekniske installasjoner kan rett og slett være preget av tidens tann.

Uansett årsak er det viktig at rehabilitering av bad blir fagmessig utført. Kombinasjonen av vann, fukt og elektro stiller strenge krav til utførelsen. Feil fremgangsmåte kan i verste fall resultere i både skader på boligen og livsfarlige ulykker. Denne typen utbedringer er derfor omfattet av en lang rekke lover, regler og forskrifter som huseier er pålagt å følge.

Fagmessig utførelse
Overlater du planlegging og gjennomføring av rehabiliteringen til TK Rørteknikk, kan du stole på at arbeidet blir fagmessig utført – i henhold til alle lover og forskrifter. Vi garanterer deg nemlig ikke bare førsteklasses arbeid, produkter av høy kvalitet og et funksjonelt og vakkert sluttresultat. Vi stiller også vår kompetanse til rådighet for å hjelpe deg gjennom alle formaliteter og forskrifter.

Skal du rehabilitere badet? Vi gir deg gjerne et uforpliktende tilbud!

  • Planlegging og prosjektering
  • Forskrifter og regelverk
  • Teknisk installasjon
  • Baderomsmøbler og interiør

Kontakt oss for mer informasjon

- 24t uttrykning
- lekkasjer
- tette rør/ avløp
- høytrykkspyling
- frosne vannrør

NB!
Fast pris på 2500 kr eks. mva.
Da er 1 arbeids time og kjøring inkludert.